25

april

2019

Søstrene Grene presenteert hun eerste lijn bad- verzogingsproducten voor de allerkleinsten in de familie. De lijn is zacht voor de huid en in Denemarken geproduceerd – een betrouwbare keus voor zowel baby als ouders.

Bad- en verzorgingsproducten voor baby’s

Het zou makkelijk moeten zijn om een betrouwbare keus te maken wanneer u bad- en verzorgingsproducten voor uw kinderen uitkiest. Daarom heeft Søstrene Grene een nieuwe bad- en verzorgingslijn gelanceerd, speciaal ontwikkeld voor de allerkleinsten in de familie. De lijn bestaat uit vier producten – baby shampoo, baby badzeep, baby olie en zinkzalf – die allemaal parfumvrij en zacht zijn voor de huid zijn.

Met deze nieuwe lijn wil Søstrene Grene een bijdrage leveren aan het betrouwbaar maken van de producten die we dagelijks op onze huid gebruiken. Het is daarom belangrijk dat de producten uit de nieuwe bad- en verzorgingslijn voor babies aan strenge eisen voldoen, zodat ouders hun kleintjes op een veilige manier kunnen verwennen met de nieuwe producten.

Om dit te garanderen dragen alle producten labels die ons helpen bij het maken van bewuste keuzes wanneer we bad- en verzorgingsproducten voor onszelf of onze kinderen kopen. De producten in Søstrene Grene’s bad- en verzorgingslijn dragen daarom het Nordic Swan Ecolabel, het Asthma Allergy Nordic label, het Vegan Trademark en het Ecocert – Cosmos certificaat. 

De labels kunnen gevonden worden op de verpakking. Lees hier meer over de labels van de bad- en verzorgingsproducten: https://sostrenegrene.com/nl/keurmerken-en-certificeringen/

Bad- en verzorgingsproducten voor baby’s

Milde shampoo voor baby’s en kinderen

De nieuwe shampoo uit Søstrene Grene’s bad- en verzorgingslijn is mild en bevat geen parfum. Het product dient zachtjes in het haar gemasseerd te worden, en vervolgens uitgespoeld te worden met water. De milde formule van de shampoo, die o.a. blauwe bessen extract bevat, maakt het product geschikt voor het wassen van het haar van baby’s en dat van oudere kinderen.

Baby shampoo. Prijs per stuk €6,84

Hydraterende badzeep voor kleine kinderen

Søstrene Grene’s badzeep – dat o.a. blauwe bessen, aloë vera extract en glycerine bevat – helpt de natuurlijke vochtbalans van de huid op peil te houden, waardoor deze heerlijk zacht aanvoelt. De badzeep kan toegevoegd worden aan het badwater, of direct aangebracht worden op de huid van uw kind. Het is ook geschikt voor oudere kinderen.

Badzeep. Prijs per stuk €6,84

Verzorgende en verzachtende zinkzalf

Søstrene Grene’s baby zinkzalf bevat shea boter, zonnebloemolie, blauwe bessen extract en aloë vera, die samen verzachtende, hydraterende en genezende eigenschappen hebben. De crème bevat een grote hoeveelheid zinkoxide, wat goed is voor baby billetjes en de geïrriteerde huid rondom de luier.

Baby zinkzalf. Prijs per stuk €2,64

Baby olie

Het masseren van uw baby is een fantastische ervaring, die gekoesterd wordt door zowel de baby als de ouders. U kunt ook 1 à 2 druppels baby olie aan het badwater toevoegen voor een extra verzachtend en voedend effect. Verspreid de baby olie door het water voordat u de baby in bad doet – en wanneer u de baby eruit haalt, denk er dan aan dat zijn of haar huid nog glibberig kan zijn van de olie. Baby olie is ook goed voor baby’s die last hebben van wieg cap. Laat de olie een aantal uur in het haar trekken voordat u het doorkamt met een fijne kam, zodat de vlokken loskomen van het hoofdje.

Baby olie. Prijs per stuk €6,84


Vond je deze blog leuk?

– Je kunt het delen met je vrienden: