België (Nederlands)

Anna en Clara's doe-het-zelfcatalogus 2018
Anna en Clara's doe-het-zelfcatalogus 2018
​Zie catalogus hier​

De materialen en hulpmiddelen die in deze catalogus worden gebruikt zijn beschikbaar voor verkoop vanaf donderdag 27 september 2018 en zolang de voorraad strekt – Zie overzicht op pagina 62. De winkelcollecties van Søstrene Grene worden echter regelmatig aangevuld met nieuwe handwerkproducten, zowel vergelijkbare als splinternieuwe. De kleuren en de ontwerpen van nieuwe producten kunnen afwijken.


Een selectie van DIY projecten uit de catalogus

Onderzetters gemaakt van klei

Anna wenst haar eettafel op een decoratieve manier te beschermen. Daarom heeft zij kleurrijke onderzetters van klei ...

Vliegende engel

Stijlvolle versieringen voor uw huis Voor Clara is het geen kerst zonder sierlijke engelen. Hier ziet u ...

Lederen boekenlegger

Clara gebruikt de prachtige boekenlegger die Anna heeft gemaakt, om de plaats te bewaren waar ze was ...

Leren vogel om op te hangen

Anna heeft een aantal verse takjes uit de tuin verzameld en versierd met zelfgemaakte lieve, kleine, leren ...

Knip en vouw dieren

Toen Anna en de nichtjes een schaar en papier in handen kregen, creëerden ze snel fijne, kleine ...

Deecoreren met bloemen

Bloemen voor de gastheer of -vrouw Verwen uw dierbaren niet alleen met een cadeau, maar ook met ...

#GRENEDIY

HELP DE ZUSSEN DE VREUGDE
VAN CREATIVITEIT TE VERSPREIDEN

Anna en Clara doen wat ze kunnen om anderen te inspireren en de zussen hopen dat u wilt helpen. Gebruik #grenediy voor het delen van foto’s van uw creatieve projecten op Instagram en inspireer andere doe-het-zelfliefhebbers.Het seizoen om ‘hygge’
en creativiteit te omarmen

In de vroege namiddag zitten Anna en Clara aan de keukentafel te genieten van een kopje warme chocolademelk. Anna is aan het haken, terwijl Clara een nieuwe roman aan het lezen is. Ze luisteren naar het zachte tikken van de regen tegen het raam, die beiden herinnert aan de vorige herfst. ‘Hygge’, het gezin en creatieve projecten – dat zijn de dingen die zowel Anna als Clara koppelen aan herfst.

Het idee een catalogus samen te stellen met een aantal van de beste zelfgemaakte creaties van Anna ontsproot bij de zussen op een regenachtige dag als deze. Na Anna’s handen zorgvuldig te hebben bestudeerd – die zoals gebruikelijk bezig waren met iets creatiefs – stelde Clara voor dat Anna haar ideeën met andere creatieve mensen in een catalogus kon delen.

Het resultaat is de creatieve catalogus die u nu leest.

Anna en Clara’s doe-het-zelfcatalogus is bedoeld voor handwerkliefhebbers van alle leeftijden als inspiratie voor leuke projecten voor het hele jaar. De voorkeur van de zussen voor natuurlijke materialen wordt duidelijk weerspiegeld in de materiaalkeuzes voor de projecten. Zij kiezen ervoor zich te concentreren op vier basismaterialen: zelfhardende klei, leer, vilt en papier.

U vindt echter ook projecten met garen, kralen, pijpenragers en nog veel meer. Anna en Clara hopen dat u wordt geïnspireerd door hun creatieve catalogus. Vergeet niet om #grenediy te plaatsen bij foto’s van de projecten die u maakt, zodat de zussen uw creativiteit kunnen bewonderen.

We wensen u een creatieve tijd toe met de catalogus!

Met vriendelijke groet, Anna en Clara