België (Nederlands)

SØSTRENE GRENES INTERIEURCOLLECTIE HERFST 2018

TE KOOP VANAF DONDERDAG 6 SEPTEMBER 2018

De wandlamp zal alleen beschikbaar zijn in de kleur zwart. De roze en groene lamp voldeden niet aan de eisen van onze laatste inspectie. Hierom zullen deze kleuren niet beschikbaar zijn in de winkels. Onze excuses voor het eventuele ongemak.

​Zie catalogus hier​

De producten in de catalogus zijn verkrijgbaar in Søstrene Grene winkels vanaf donderdag 6 september 2018 – behalve de muurlamp, de stoel, het stoelkussen en het tafelonderstel, die zijn vanaf donderdag 20 september 2018 te koop. Alle producten zijn te koop zolang de voorraad strekt.


Kruk
Verkrijgbaar in de maat
44,2x30x45 cm. Hoogte zitting: 45 cm.


Plank
Verkrijgbaar in de maat 55×18,4×48,6 cm.


Wandklok
Verkrijgbaar in de maat Ø25,5 cm.


Beddengoed met OEKO-TEX®-keurmerk
Verkrijgbaar in meerdere uitvoeringen in de maat 140×200 cm.


Saladebestek
Verkrijgbaar in de maat 27,5 cm.


Kopjes
Verkrijgbaar in de maten Ø6 cm en Ø9,5 cm.


Borden
Verkrijgbaar in de maten Ø20 cm en Ø25 cm.


Schaaltjes
Verkrijgbaar in de maten Ø17,2 cm en Ø20 cm.Geduld is een schone zaak

TE KOOP VANAF DONDERDAG 20 SEPTEMBER 2018

Kleuren mengen

Kleuren zijn erg belangrijk voor de twee zussen en daarom heeft Anna haar uiterste best gedaan om precies de juiste subtiele kleuren voor het frame van de stoel te vinden.

Zorg op ingetogen Scandinavische wijze voor harmonie met deze kleuren:

TE KOOP VANAF DONDERDAG 20 SEPTEMBER 2018

De wandlamp zal alleen beschikbaar zijn in de kleur zwart. De roze en groene lamp voldeden niet aan de eisen van onze laatste inspectie. Hierom zullen deze kleuren niet beschikbaar zijn in de winkels. Onze excuses voor het eventuele ongemak.

Stoelkussen
Verkrijgbaar in de maat 39,5×46,8 cm.


Tafelonderstel
Verkrijgbaar in de maat 75x56x73 cm.


Muurlamp
Verkrijgbaar in de maat 12,5×26,5×29,2 cm.
Sprankelende en stralende
interieurs voor u

Anna en Clara reizen regelmatig af naar de havenwijk Aarhus Ø om daar in hun appartement het weekend door te brengen. Het staat midden in een schitterende natuurlijke omgeving die een prachtig geheel vormt met de spectaculaire architectuur van de stad. Wanneer de zussen een wandeling over de promenade maken en het geluid van de golven samensmelt met het uitzicht op de architectonische meesterwerken, lijkt de tijd voorbij te vliegen. Het is een unieke omgeving waar nieuwe ideeën tot bloei komen, vooral in Anna’s hoofd.

“Een andere omgeving kan een wereld van verschil maken,” zegt Anna. Zo’n omgeving kan namelijk een bron van inspiratie zijn en nieuwe energie opwekken. Anna en Clara proberen dan ook regelmatig hun dagelijkse zorgen en activiteiten even aan de kant te schuiven en bewust op zoek te gaan naar nieuwe plekken voor innerlijke rust.

Zo ook op een rustige ochtend in de havenwijk, waar Anna vanaf een bankje de nieuwe gebouwen in aanbouw bewonderde. Minutenlang genoot Anna van het uitzicht op dit unieke architectonische werk, overweldigd door het feit dat de architect erin was geslaagd het gebouw zo veel vreugde te laten uitstralen. Zelfs de kleinste ruimten werden op een nuttige en veelzijdige manier gebruikt. Ineens stond Anna op en met ferme tred zette ze koers naar huis. Eenmaal thuis begon ze enthousiast aan Clara uit te leggen wat ze wilde gaan doen: een nieuwe interieurcollectie ontwerpen die zo veel mogelijk vreugde zou uitstralen.

Laat u inspireren door Anna en Clara’s nieuwe ideeën voor de herfst
De zussen hebben een stijlvolle interieurcollectie voor de herfst ontworpen, waarbij de focus ligt op het contrast tussen zachte vrouwelijke, scherpe architectonische en levendige grafische items. De kleuren zijn zacht en ingetogen. Terwijl Anna zich heeft uitgeleefd met geometrische vormen en kleine, subtiele patronen, heeft Clara een functionele touch toegevoegd. “De magie van interieurontwerp schuilt in de manier waarop het ieder huis kan omtoveren in een ruimer en mooier thuis,” zegt Clara.

De interieurcollectie omvat meubels van houtfineer, zorgvuldig ontworpen lampen en grafische en artistieke effecten voor aan de muur. Daarnaast vindt u prachtig keramiek en zijdezacht textiel. Ook deze collectie bestaat uit een weelde aan door de zussen ontworpen decoratieve woonaccessoires en smaakvol keukengerei.

In de catalogus vindt u de nieuwe collectie, maar ook interieurtips en ideeën voor creatieve projecten. Daarnaast ontdekt u waarom Anna en Clara zo gefascineerd zijn door nieuwe stadswijken waar het leven echt wordt gevierd.

Maak er een heerlijk seizoen van met Søstrene Grene.
Anna en Clara hopen dat u er geïnspireerd door raakt.

Met vriendelijke groet, Anna en Clara