België (Nederlands)

NIEUWE ARTIKELEN EN IDEEËN
VOOR DE THUISWERKPLEK
ZOMER 2018

TE KOOP VANAF DONDERDAG 28 JUNI 2018

​Zie catalogus hier​

De getoonde producten zijn te koop vanaf donderdag 28 juni 2018. – behalve het bureau en de bureaustoel, die zijn vanaf vrijdag 20 juli 2018 te koop.


TIPS EN TRICKS VAN LIEFHEBBERS VAN BULLET JOURNALING

Anna en Clara maakten nog niet zo heel lang geleden kennis met het concept ‘bullet journaling’: een nieuwe en flexibele manier van plannen waar u naar eigen inzicht invulling aan kunt geven. Alles wat u nodig hebt, is een notitieboekje en iets om mee te schrijven. De zussen zijn gefascineerd door de eenvoud van het concept en hebben daarom drie enthousiaste bullet-journaling-bloggers uitgenodigd om hun inspirerende ideeën voor een gepersonaliseerde bullet journal te delen. Anna en Clara hopen dat u er, net als zijzelf, geïnspireerd door raakt.

Klik hierDE ZUSSEN ZIJN GEFASCINEERD DOOR Grafische prints en geometrische vormen

In eerste instantie lijkt het huis van de zussen op deze zomerochtend stil en verlaten, maar de zachte klassieke muziek die uit hun slaapkamers komt, verraadt dat Anna en Clara wel degelijk thuis zijn. De zussen zijn geconcentreerd aan het werk in hun gezamenlijke thuiskantoor.

Anna is de creatiefste van de twee en is druk bezig nieuwe meubels en patronen te ontwerpen voor de aankomende collecties. Clara, daarentegen, is veel praktischer en is met haar rekenmachine in de weer om aan al deze wonderbaarlijke nieuwe vondsten een gunstig prijskaartje te hangen. Anna’s bureau ligt bezaaid met kleurenstalen en tekeningen, terwijl de werkplek van Clara er juist netjes en opgeruimd bij staat.

“Een fijn thuiskantoor is een thuiskantoor dat van alle gemakken is voorzien en waarvan u een goed gevoel krijgt,” zeggen de zussen, die er beide van overtuigd zijn dat het belangrijk is precies die spullen om u heen te verzamelen waar u vreugde en creativiteit uit haalt. Kies alleen voor meubels, kantoorartikelen, bureau-accessoires, kleuren en decoratie waarvan u weet dat ze u een gevoel van vreugde geven.

Een stijlvol en mooi kantoor

Anna en Clara introduceren dit seizoen vol trots hun nieuwe kantoorcollectie: een prachtige, Scandinavische collectie die is geïnspireerd op de Bauhaus-beweging uit de jaren 20. Eenvoudige geometrische vormen als de cilinder, kubus en driehoek komen terug in de prints en producten die de zussen met zorg hebben uitgekozen.

De collectie bestaat onder andere uit kantoorbenodigdheden als hardcover notitieboekjes, ringbanden en schrijfgerei, maar ook uit kantoormeubels, zoals een stijlvol bureau, een kunstzinnige lamp, een elegante bureaustoel en nog veel meer. Voor alle papieren producten in de collectie is papier met FSC®-keurmerk gebruikt om de duurzame oorsprong van de materialen te benadrukken. Op de gecertificeerde producten staat het FSC®-logo.

In de catalogus vindt u ook tips en ideeën voor de inrichting van uw huis en thuiskantoor, en leest u waarom vier creatieve bloggers zo gefascineerd zijn door het concept ‘bullet journaling’. Het laatste deel van de catalogus staat in het teken van kantoorartikelen voor kinderkamers en leuke tekenoefeningen voor creatievelingen.

De zussen hopen dat u geniet van de catalogus!

Met vriendelijke groet, Anna en Clara