België (Nederlands)

VERNIEUWENDE KLEUREN

DE COLLECTIE IS TE KOOP VANAF DONDERDAG 13 DECEMBER 2018

​Zie catalogus hier​

De collectie is te koop vanaf donderdag 13 december 2018. Alle producten zijn te koop zolang de voorraad strekt. Søstrene Grene aanvaardt geen aansprakelijkheid voor typfouten, prijswijzigingen, vertragingen van de levering en productbeschikbaarheid.

Armband

Anna heeft een voorliefde voor glazen kralen doordat ze een luchtig en tastbaar effect creëren. Daarnaast fleuren ze iedere pols direct op.

Een succesvolle samenkomst

Anna en Clara zijn trots op deze beeldige ballerina’s van velours met een retrotwist. De schoenen zijn perfect voor 2019, vinden de zussen.

Make-uptas

Uw accessoires krijgen een ereplekje in de nieuwe velours make-uptas van de zussen.

ANNA EN CLARA KIJKEN ERNAAR UIT OM U TE MOGEN VERWELKOMEN BIJ SØSTRENE GRENE

DE ZUSSEN ZIJN ER HEILIG VAN OVERTUIGD DAT ALLES OMGOOIEN SOMS HET BESTE WERKT VOOR EEN NIEUW PERSPECTIEF.

Elegant en sierlijk

De spiegel speelt met gebogen vormen, iets wat Anna erg slim en verfrissend vindt. Een nieuw en bijzonder ontwerp met een plankje van hard essenhout.

Haarband

Verkrijgbaar in één uitvoering in één maat.

Maak abstracte kunst


NIEUWE PRODUCTEN VOOR EEN NIEUW SEIZOEN

EEN VOORPROEFJE VAN DE MEEST STIJLVOLLE NIEUWE VONDSTEN

Als de nichtjes van Anna en Clara op bezoek komen, gaat het vaak over alles wat op dat moment populair en in de mode is. De nieuwste kleuren, patronen, materialen, stoffen en stijlen – de twee nichtjes weten er alles van en brengen Anna en Clara daarmee altijd direct op nieuwe ideeën.

Zo ook tijdens een van hun bezoekjes in de nazomer, waardoor de creatieve Anna meteen aan het denken werd gezet. Vrij snel na het bezoek nam Anna’s idee definitieve vormen aan: een collectie die de nieuwste mode en stijlen voor de lente van 2019 weerspiegelt.

In deze collectie komen mode en interieurdesign daarom samen. Bij het ontwerp zijn de zussen uitgegaan van dat wat zij verwachten dat volgend seizoen in de mode zal zijn. De zussen hebben geprobeerd om buiten de vaste kaders te denken en hebben zichzelf uitgedaagd om ontwerpen met een compleet nieuwe look te creëren.

In deze zeer kleurrijke catalogus vindt u dan ook talloze seizoensgebonden accessoires en artistieke designartikelen voor in uw kledingkast, uw thuiskantoor en de rest van het huis. De zussen hopen dat die drukke periode voor de feestdagen door deze nieuwe collectie een gezellige en mooie periode vol vreugde en plezier wordt.

De zussen hopen dat u geniet van de catalogus.

Met vriendelijke groet, Anna en Clara