België (Nederlands)

NIEUWE ARTIKELEN EN IDEEËN VOOR DE THUISWERKPLEK ZOMER 2018

Een stijlvol en mooi kantoor

Anna en Clara introduceren dit seizoen vol trots hun nieuwe kantoorcollectie: een prachtige, Scandinavische collectie die is geïnspireerd op de Bauhaus-beweging uit de jaren 20. Eenvoudige geometrische vormen als de cilinder, kubus en driehoek komen terug in de prints en producten die de zussen met zorg hebben uitgekozen.

De collectie bestaat onder andere uit kantoorbenodigdheden als hardcover notitieboekjes, ringbanden en schrijfgerei, maar ook uit kantoormeubels, zoals een stijlvol bureau, een kunstzinnige lamp, een elegante bureaustoel en nog veel meer. Voor alle papieren producten in de collectie is papier met FSC®-keurmerk gebruikt om de duurzame oorsprong van de materialen te benadrukken. Op de gecertificeerde producten staat het FSC®-logo.

In de catalogus vindt u ook tips en ideeën voor de inrichting van uw huis en thuiskantoor, en leest u waarom vier creatieve bloggers zo gefascineerd zijn door het concept ‘bullet journaling’. Het laatste deel van de catalogus staat in het teken van kantoorartikelen voor kinderkamers en leuke tekenoefeningen voor creatievelingen.

De zussen hopen dat u geniet van de catalogus!

Creativiteit en vreugde

JUNI 2018

Buitenleven

APR
2018

Een mooie en idyllische lente

MAR
2018

Dromen uit de kindertijd

FEB
2018

DE KERSTCOLLECTIE 2017

OKT
2017

DE INTERIEURCOLLECTIE VOOR NAJAAR

SEP
2017

KANTOOR EN SCHOOL

JUN
2017

Buitenleven

MAA
2017

Een frisse, Franse lentestijl voor uw interieur

MAA
2017

KERST OP HET KASTEEL MET ANNA EN CLARA

OKT
2016

GEZELLIGHEID KENT GEEN TIJD

AUG
2016

Prachtige nieuwe artikelen voor Back to School

JUL
2016

Terug naar school

JUN
2016

Wonen om te leven

MAART
2016