7

Juli

2018

De zussen hebben Mia van het Instagram-account @my.lavender.journal gevraagd om te laten zien hoe zij het overzicht behoudt op haar dagelijkse activiteiten met behulp van een bullet journal.


Over Mia:

Achter het inspirerende Instagramprofiel www.instagram.com/my.lavender.journal/ zit Mia uit Kopenhagen, die gespecialiseerd is in Bullet Journaling.

Mia begon met het maken van Bullet Journals als een mindfulnessproject, omdat het ideaal is voor ontspanning, waar je je verbeelding los kunt laten, zegt Mia.

“Ik werd geïnspireerd om mijn eigen Instagram-profiel te starten, vanwege het geweldige Bullet Journal-netwerk op sociale media. Hier vind ik inspiratie en deel ik mijn eigen ideeën, eindigt ze”

Deze video is gemaakt in samenwerking met Mia van het Instagram-profiel www.instagram.com/my.lavender.journal/

Bezoek Mia’s Instagram en laat u inspireren door haar creatieve werk

Als u meer wilt weten over onze creatieve DIY-video's, kunt u zich abonneren op Søstrene Grene's YouTube-kanaal waar we elke week inspiratie delen.

Ga naar ons YouTube kanaal


Vond je deze blog leuk?

– Je kunt het delen met je vrienden:


Anna en Clara willen u eraan herinneren dat de producten alleen verkrijgbaar zijn bij Søstrene Grene, zolang de voorraad strekt.. Houdt er rekening mee dat de producten van oudere berichten niet meer leverbaar zijn bij Søstrene Grene.