25

april

2019

Raak geïnspireerd door Søstrene Grene’s ideeën over hoe u gemakkelijk cadeadozen persoonlijk samen kunt stellen voor een babyshower, verjaardag of andere speciale gelegenheden.

Er gaat niets boven een liefdevol, gepersonaliseerd en hartverwarmend cadeautje, als u het Anna en Clara vraagt. Een cadeaudoos is een speciale manier om de persoonlijk samengestelde cadeautjes te presenteren aan een bijzonder persoon.

Geef uzelf ruim de tijd om de juiste dingen uit te zoeken voor in de cadeaudoos – de ontvanger zal de zorgvuldige samengestelde doos vol cadeautjes, speciaal uitgezocht voor hem of haar, zeker koesteren.

Krijg inspiratie voor drie verschillende cadeaudoosjes – allen gebaseerd op de dozen die in de Søstrene Grene winkels te vinden zijn. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende formaten – perfect voor het samenstellen van de meest prachtige cadeaudoosjes. Het doosje waarin het cadeau zit is een cadeautje op zichzelf en perfect voor het bewaren van allerlei spulletjes.

Persoonlijk samengestelde cadeaudozen voor speciale gelegenheden

Ideeën voor het gebruiken van persoonlijk samengestelde cadeaudozen

Een lief cadeautje voor een babyshower
Neem een gepersonaliseerde cadeaubox mee naar een babyshower om de toekomstige ouders te helpen zich voor te bereiden op de komst van hun baby. U kunt bijvoorbeeld een handdoek op de bodem van de doos leggen, samen met enkele stuks speelgoed, een baby bord of kommetje, een teddybeer en wat bad- en verzorgingsproducten.

Een prachtig ouder-kind cadeau
Stel een speciale cadeaudoos samen met producten voor zowel ouder als kind. Verwen ouder en kind met een gepersonaliseerde cadeaudoos vol ‘hygge’. Met bijvoorbeeld goede thee, een verzachtende handcrème en iets zoets voor de moeder. En voor de baby een teddybeer en producten uit Søstrene Grene’s bad- en verzorgingslijn voor baby’s.

Een cadeaudoos vol verrassingen voor een kinderfeestje
Stel een wonderlijke mix aan cadeautjes samen voor een kinderfeestje – dit zal gegarandeerd vreugde brengen tijdens het uitpakken. Kies speelgoed dat zeker in de smaak zal vallen – zoals een leuk spel of decoratieve houten figuren. Of een decoratief sprookje in een houten lijst om aan de muur te hangen. Ongeacht wat u als cadeautje kiest, stelt Clara voor altijd de aanbevolen leeftijd op de doos te controleren, voordat u het geeft.

Persoonlijk samengestelde cadeaudozen voor speciale gelegenheden

Materialen:

  • Doos van Søstrene Grene
  • Geselecteerde cadeau’s uit verschillende categorieën

Methode

1. Kies een doos waarin u het cadeau weg wilt geven. Dit is altijd een goede start.

2. Plaats een aantal leuke spulletjes in de doos. Wanneer u enkele items geselecteerd heeft, denk dan goed na over de product categorieën die u eraan heeft toegevoegd, en welke misschien nog missen. Het is altijd een goed idee om een mix van leuke, smaakvolle en praktische producten te geven.

3. De doos kan open gepresenteerd worden aan de ontvanger, met de deksel onder de doos gevouwen – of gesloten met een strik eromheen.


Vond je deze blog leuk?

– Je kunt het delen met je vrienden: