25

april

2019

Met Søstrene Grene’s gratis printbare uitnodigingen is het gemakkelijk om gepersonaliseerde uitnodigingen met én voor kinderen te maken. 

“Er gaat niets boven het ontvangen van een gepersonaliseerde uitnodiging voor een feestje,” vindt Anna. Søstrene Grene’s gratis uitnodigingen kunnen direct geprint worden en zijn gemakkelijk te personaliseren.

Het enige wat u nodig heeft is een printer voor het printen van de uitnodigingen. Volgens Anna en Clara is het een fantastisch idee om het feestvarken zelf de uitnodigingen in te laten kleuren en te personaliseren. Op deze manier worden de uitnodigingen ook persoonlijke tekeningen die door de ontvanger bewaard en opgehangen kunnen worden.

De printbare uitnodigingen zijn in twee verschillende ontwerpen verkrijgbaar, beiden geïnspireerd op de sprookjeswereld uit Søstrene Grene’s nieuwste collectie voor de allerkleinsten in de familie.

Sie können beide Vorlagen hier herunterladen:

Print-your-own invitations for birthdays, baptisms and other celebrations

Ideeën voor het gebruiken van de printbare uitnodigingen

Voor verjaardagen, een doop en andere speciale gelegenheden
Søstrene Grene’s printbare uitnodigingen zijn niet voor specifieke leeftijden of evenementen ontworpen. Wat de gelegenheid ook is, u of uw kind kan gemakkelijk de details invullen en de uitnodigingen decoreren – voor verjaardagen, een doop of andere vrolijke feestelijke gelegenheden.

Deel uit in de klas
De kinderen uit de klas voor jouw feestje uitnodigen is nogal wat. Laat uw kind nadat hij/zij de uitnodigingen heeft ingekleurd deze zelf uitdelen aan iedereen in de klas. Dit zal zeker een speciaal moment voor hem of haar zijn.

Print-your-own invitations for birthdays, baptisms and other celebrations

Materialen:

  • Papier – bij voorkeur wat dikker materiaal dan normaal printpapier.
  • Printer
  • Schaar
  • Krijtjes of stiften

 

Methode:

1. Print het gewenste aantal uitnodigingen op een kleurenprinter uit.

2. Knip de uitnodigingen met rechte lijnen uit.

3. Laat uw kind de uitnodigingen inkleuren voor een persoonlijk en vrolijk resultaat.

4. Vul de details van het feest in – u wilt wellicht uw kind hier ook bij betrekken.


Vond je deze blog leuk?

– Je kunt het delen met je vrienden: