24

september

2019

Pastelmagie voor kinderkamers.

Ze zeggen altijd dat er een schat aan het einde van de regenboog ligt, dus Clara adviseert om deze regenboog op te hangen in de kamers waar uw kleine schatten slapen.

Methode

1. Knip vier stukken wolgaren af van respectievelijk 80 cm, 72 cm, 66 cm en 60 cm. Voor deze regenboog heeft u vier verschillende kleuren katoengaren nodig.

2. Vouw het kortste stuk wol dubbel met een lichte overlap en bind het af met een kort stukje katoengaren in de kleur die u om de wol wilt wikkelen.

3. Wikkel nu katoengaren om de opgevouwen lengte van de wol. Begin op ongeveer 4 cm van het uiteinde en stop 4 cm voor het andere uiteinde. Zorg ervoor dat u het garen niet te strak of te los wikkelt en probeer te voorkomen dat het garen te veel overlapt.

4. Als alle kleuren van de regenboog zijn omwikkeld, lijm ze dan aan elkaar in de vorm van een boog. Doe dat één voor één met behulp van de lijmpistool. Gebruik niet te veel lijm, want dan kan het aan de voorkant van de regenboog naar buiten komen. Knip een kort stukje katoengaren af, maak een lus en doe er een knoop in voordat u het aan de achterkant van de regenboog vastlijmt. U kunt de regenboog nu ophangen.

5. Voor een nog decoratievere regenboog, kunt u er met behulp van een lijmpistool kralen op plakken.


Vond je deze blog leuk?

– Je kunt het delen met je vrienden: