24

september

2019

Een licht kraftpapierontwerp.

Bewaar uw weekbladen en magazines in stijl met Anna en Clara’s tijdschriftenhouder die de verticale oppervlakte in een ruimte opvult.

Methode

1. Strijk eerst het kraftpapier. Knip nu een stuk kraftpapier van 16×100 cm uit. Dit is de basis van de tijdschriftenhouder. Knip vervolgens drie stukken kraftpapier van 11×60 cm uit. Dit zijn de stroken waarin u de tijdschriften kunt doen.

2. Geef op het grote stuk papier duidelijk aan waar de drie kleinere stukken papier moeten worden vastgenaaid. Zie de afbeelding.

3. Naai de drie kleinere stukken kraftpapier vast.

4. Als de kartonnen koker die u gebruikt te lang is, kunt u deze met een zaag op maat maken. Anna heeft de kartonnen koker gebruikt waar het kraftpapier omheen zit. De koker mag maximaal 16 cm lang zijn.

5. Verf de kartonnen koker in een kleur die bij het kraftpapier past.

6. Vouw de bovenkant van de basis om zodat er een ruimte ontstaat waar de kartonnen koker in past. Zet het papier vast met een paar paperclips en naai het vervolgens vast.

7. Steek nu de kartonnen koker in de zojuist gemaakte ruimte, haal er een stuk lederen draad doorheen en knop de uiteinden aan elkaar. Om het steviger te maken, kunt u ook twee stukken lederen draad gebruiken.


Vond je deze blog leuk?

– Je kunt het delen met je vrienden: