25

september

2018

Wikkel apparaten in zacht textile.

Bescherm deze kwetsbare apparaten tegen krassen met een hoes van 100% pure wol. “Zowel stijlvol als praktisch,” zoals Clara zou zeggen.

Methode

1. Meet uw tablet of smartphone op en neem de maten over op het vilt. Voeg één centimeter aan elke zijkant en aan de onderkant toe. Knip twee stukken vilt.

2. Naai ze samen met behulp van festonsteken aan de zijkanten en de onderkant.

3. Knip een vierkantje van leer plus een strook die lang genoeg is om vanaf de achterkant de voorkant te bereiken als afsluiting.

4. Maak vijf gaatjes in de lederen strook met behulp van een leerpriem, zoals aangegeven op de foto. Bevestig de strook leer aan de achterkant van de hoes met behulp van borduurdraad.

5. Wanneer de lederen strook is bevestigd aan de achterkant, vouw deze dan naar de voorkant van de hoes. Maak met behulp van een gatentang een gat in de strook van leer en in het vilt waar de sluiting moet worden geplaatst. Maak ook een gat in het kleine stukje leer. Splits de knoopsgatstud in de twee afzonderlijke delen. Duw de schroef van de knoopsgatstud door het kleine stukje leer en plaats deze aan de binnenkant van de voorzijde van de vilten hoes.

6. Schroef nu het bovenste gedeelte vast, zoals aangegeven op de foto.


Vond je deze blog leuk?

– Je kunt het delen met je vrienden: