Seneste nyt's heading image

Seneste nyt fra Søstrene Grene

Krom, colour block og en stol i helt nyt design: Smugkig på Søstrene Grenes forårskollektion 2024 thumbnail

Krom, colour block og en stol i helt nyt design: Smugkig på Søstrene Grenes forårskollektion 2024

Colour block-keramik, nye plakater og en af tidens store trends – krom-looket – i form af både hylder, kande og stellet på en loungestol i et helt nyt, dyne-inspireret design. Få en forsmag på Søstrene Grenes forårskollektion, Moments, der er i butikkerne og online den 1. februar 2024.

50 år med Søstrene Grene: Se søstrenes jubilæumskollektion thumbnail

50 år med Søstrene Grene: Se søstrenes jubilæumskollektion

Få en forsmag på Søstrene Grenes kommende jubilæumskollektion, der både byder på nostalgiske klassikere og nyheder i tidens trends – krydret med inspiration fra hele verden. Se de farverige kopper med oversize-hank, glaslamper med swirl-effekt, væghylder i bejdset træ og for første gang broderede tekstiler. Jubilæumskollektionen ’A world to explore’ forhandles i alle Søstrene Grene-butikker samt online på webshoppen fra torsdag den 31. august 2023.

Nyheder til haven og sommerhuset: Skab dit eget fristed inde og ude thumbnail

Nyheder til haven og sommerhuset: Skab dit eget fristed inde og ude

De lyse dage minder om, at sommeren er på vej. Bliv inspireret til at forene inde- og udelivet, og lad de to verdener smelte sammen denne sæson med Søstrene Grenes kommende nyheder til haven og sommerhuset. Gå på opdagelse i nyhederne, der inkluderer bløde tekstiler, fint interiør, LED-lanterner, keramik og urtepotteskjulere og de smukkeste, kunstige naturtro blomster, som alle inviterer til at skabe dit eget frirum i sommerhuset samt under åben himmel på terrassen, altanen og i haven. Nyhederne er i butikkerne og online fra torsdag den 21. marts 2024.

Forårsfornemmelser: Bliv klar til en ny udelivssæson thumbnail

Forårsfornemmelser: Bliv klar til en ny udelivssæson

Med lunere og lysere tider lige om hjørnet er det tid til at klargøre uderummet til sommerens hyggelige stunder. Byd den nye udelivssæson velkommen i haven, på altanen eller terassen med stemningsfulde urtepotter samt praktisk grej, opbevaring og en ny æstetisk plantestøtte til forårets spirer. I billedbanken finder du de mange nyheder, der lander online og i butikkerne den 8. februar samt skønne inspirationsbilleder til udelivet.