Dansk

Privatlivspolitik

I denne privatlivspolitik beskrives, hvordan vi, Søstrene Grenes Import A/S, indsamler og anvender de personoplysninger, som De efterlader Dem og/eller afgiver, når De besøger vores hjemmeside og anvender de forskellige services og funktioner, som vi tilbyder på hjemmesiden og vores sociale platforme.

1. Indsamling af personoplysninger
Vi informerer Dem altid, før vi indsamler Deres personoplysninger. Vi indsamler f.eks. følgende personoplysninger om Dem: navn, e-mailadresse, telefonnummer, adresse og geolokation, hvis De benytter denne funktion til at finde Deres nærmeste Søstrene Grene-butik, m.m.

Vi indsamler Deres personoplysninger, når De benytter følgende funktioner:

– Når De tilmelder Dem vores Søsterbrev
– Når De udfylder en kontaktformular
– Når De sender en jobansøgning
– Når De sender en franchiseansøgning

Derudover indsamler vi personoplysninger, når De benytter Facebook, Pinterest, Instagram og YouTube. Vi går ud fra, at De mindst er 13 år, når De indsender data til os via de sociale medier og har skrevet Dem op til vores tjenesteydelser med en valid e-mailadresse og/eller telefonnummer.

2. E-mail- og Søsterbrev-tilmeldinger
Når De er tilmeldt vores Søsterbrev, forbeholder Søstrene Grene sig retten til at kontakte Dem med opdateringer om Deres samtykke, m.m. Søstrene Grene behandler de førnævnte personoplysninger, information fra Deres kundeprofil, information om Deres interesser, køb og adfærd på Søstrene Grenes hjemmesider og andre platforme online for at sikre, at De modtager relevant information. Vi behandler Deres oplysninger med respekt og omtanke. De kan tilbagekalde Deres samtykke ved at framelde Dem Søsterbrevet til enhver tid. De kan framelde Dem ved at klikke på linket i bunden af alle e-mails fra Søstrene Grene. De kan også sende os en e-mail ved at udfylde denne formular.

Vi benytter MailChimp til at distribuere vores Søsterbrev. Ved at skrive Dem op til vores Søsterbrev vedkender De, at Deres information bliver overført til behandling i MailChimp. Læs mere om MailChimps privatlivspolitik her.

3. Brug af personoplysninger, formål og behandlingsgrundlag
Vi indsamler og bruger personoplysninger i forbindelse med de funktioner og formål, der er beskrevet nedenfor. Vi kan også behandle Deres personoplysninger til andre formål, hvis vi er berettigede eller forpligtede til det efter lovgivningen.

Vi indsamler Deres personoplysninger til følgende formål:

– At sende Dem vores nyhedsbrev inden for tilvalgte præferencer
– Besvare henvendelser fra Dem
– Behandle Deres jobansøgning
– Behandle Deres franchiseansøgning
– At lave statistikker og analyser

Vi behandler Deres personoplysninger på følgende grundlag:

– Deres samtykke
– For at besvare en henvendelse fra Dem
– Som led i opfyldelsen af en kontrakt (eller forud for indgåelse af en kontrakt med Dem)
– For at forfølge vores legitime interesser, f.eks. ved statistikker og analyser
– For at overholde vores retlige forpligtelser

Vi videregiver Deres personoplysninger til følgende:

– Andre selskaber i vores koncern.
– Sociale medier, eksempelvis Facebook, Youtube, Pinterest og Instagram.
– Distributører af e-marketing, eksempelvis MailChimp,
– Leverandører og digitale udbydere, eksempelvis Falcon.io; Adform; Cloudflare Inc.; DoubleClick, Google Inc.; Google Analytics, Google Inc.; Quantcast Corporation og Siteimprove.

De kan læse mere om vores brug af cookies i vores Cookie-politik, som De kan læse her: Cookie-politik

4. Samtykke
Når De bruger vores hjemmeside, indsamler og behandler vi i nogle tilfælde Deres personoplysninger på baggrund af Deres samtykke. Vær opmærksom på, at De til enhver tid kan trække Deres samtykke tilbage. Dette kan ske ved at kontakte os.

Deres tilbagekaldelse af Deres samtykke berører ikke lovligheden af den behandling, som er sket før tilbagekaldelsen af samtykket.

5. Sikkerhed
Vi gør altid vores bedste for at sikre Deres personoplysningers kvalitet og integritet, og derfor har vi implementeret passende tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger. Vi reviderer løbende vores sikkerhedsforanstaltninger baseret på den nyeste teknologi.

6. Deres rettigheder
De har ret til at få indsigt i de personoplysninger, som vi behandler om Dem, med visse undtagelser, der er fastsat i lovgivningen.

Derudover kan De gøre indsigelse mod indsamling og videre behandling af Deres personoplysninger. Derudover har De ret til berigtigelse af Deres personoplysninger eller bede os om at begrænse behandlingen af Deres personoplysninger.

Hvis De beder om det, vil vi slette de personoplysninger, som vi har registreret om Dem uden unødigt ophold, medmindre vi kan fortsætte behandlingen på et andet grundlag, f.eks. hvis behandlingen er nødvendig for at kunne fastlægge et retskrav, eller hvis det er nødvendigt for at besvare en henvendelse fra Dem.

Under visse omstændigheder har De ret til at modtage de oplysninger, som vi har registreret om Dem, i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format samt anmode os om at transmittere disse oplysninger til en anden dataansvarlig.

I forbindelse med henvendelser vedrørende Deres rettigheder, beder vi Dem give os tilstrækkelige oplysninger til, at vi kan behandle Deres henvendelse, herunder Deres fulde navn og Deres e-mailadresse, så vi kan identificere Dem og svare på Deres anmodning. Vi vil svare på Deres henvendelse hurtigst muligt og senest inden for en måned. Hvis vi ikke kan svare inden for en måned, skal vi nok oplyse Dem om det.

Hvis De er uenig i den måde, som vi behandler Deres personoplysninger på, eller de formål, som vi behandler oplysningerne til, er De velkommen til at kontakte os. Hvis De mener, at Søstrene Grene overtræder persondataforordningen, når vi behandler Deres personoplysninger, kan De indgive en klage til Datatilsynet. De kan kontakte Datatilsynet via e-mail: dt@datatilsynet.dk. (Datatilsynet, Borgergade 28, 5., DK-1300 Køben-havn K.)

Hvis De ønsker, at vi opdaterer, berigtiger eller sletter de personoplysninger, som vi har registreret om Dem, eller hvis De har nogle spørgsmål til denne privatlivspolitik, kan De kontakte os som angivet nedenfor:

Søstrene Grenes Import A/S
CVR-nr.: 76220115
Marianne Thomsens Gade 1 C, 5.
8000 Aarhus C
Telefon: 87 34 38 10
E-mail: Udfyld kontaktformularen

(Version 14.06.2018)