Norsk

Personvernerklæring

Denne personvernerklæringen beskriver hvordan vi, Søstrene Grenes Import A/S, samler inn og behandler personopplysninger som du legger igjen og/eller oppgir når du besøker nettsiden vår og bruker tjenestene og funksjonene som er tilgjengelig på nettsiden samt når du besøker våre sosiale medieplattformer.

1. Innsamling av personopplysninger
Vi informerer deg alltid før vi samler inn personopplysninger. Vi samler inn informasjon som navn, e-postadresse, telefonnummer og adresse når du oppgir disse opplysningene til oss, i tillegg til geografisk plassering hvis du bruker denne funksjonen til å finne nærmeste Søstrene Grene-butikk osv.

Vi samler inn personopplysninger når du bruker f.eks følgende funksjoner på vår nettside:

– Når du registrerer deg for å motta vårt nyhetsbrev
– Når du sender inn et kontaktskjema
– Når du sender inn en jobbsøknad
– Når du sender inn en søknad om å bli Søstrene Grene-franchisetaker

Videre samler vi inn personopplysninger når du bruker Facebook, Pinterest, Instagram og YouTube. Vi går ut fra at du bare oppgir personopplysninger til oss via sosiale medier hvis du er minst 13 år gammel og har registrert deg hos aktuelle tjenester med gyldig e-postadresse og/eller telefonnummer.

2. E-post- og Søsterbrev-registrering
Når du abonnerer på vårt Søsterbrev, har Søstrene Grene rett til å kontakte deg angående oppdateringer om ditt samtykke av kommunikasjonskanal osv. Søstrene Grene behandler de ovennevnte personopplysningene, informasjon fra kundeprofilen din, informasjon om dine interesser og kjøp samt din atferd på Søstrene Grenes nettsider og andre elektroniske kanaler for å sikre at du mottar relevant informasjon. Vi behandler informasjonen med respekt og aktsomhet. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ditt ved å avslutte abonnementet på Søsterbrevet. Du kan avslutte abonnementet ved å klikke på koblingen nederst på alle e-postmeldinger fra Søstrene Grene. Du kan også sende oss en e-post ved å fylle ut dette skjemaet.

Vi bruker MailChimp for å distribuere vårt Søsterbrev. Ved å registrere deg for vårt Søsterbrev, godkjenner du at informasjonen overføres til MailChimp for behandling. Lær mer om MailChimps personvernpraksis her.

3. Bruk av personopplysninger, formål og grunnlag for databehandling
Vi samler inn og bruker dine personopplysninger i samsvar med funksjonene og formålene nedenfor. Vi kan også behandle personopplysninger hvis vi har juridisk rett eller plikt til å gjøre det.

Vi samler inn dine personopplysninger for følgende formål:

– Sende deg vårt nyhetsbrev i samsvar med dine preferanser
– Svare på forespørsler
– Behandle din jobbsøknad
– Behandle din franchisetakersøknad
– Utarbeide statistikk og analyser

Vi behandler dine personopplysninger på følgende grunnlag:

– Ditt samtykke
– Svare på forespørsler
– For å oppfylle en avtale (eller før vi inngår en avtale med deg)
– For å oppfylle vår berettigede interesse, f.eks. statistikk og analyser
– For å overholde våre rettslige forpliktelser

Vi overlater eller overfører dine personopplysninger til følgende:

– Andre enheter i Søstrene Grene-konsernet
– Sosiale medier – som Facebook, YouTube, Pinterest og Instagram.
– Distributører av e-markedsføring – som MailChimp
– Leverandører og digitale aktører som vi jobber med – som Falcon.io, Adform, CloudFlare Inc., DoubleClick, Google Inc., Google Analytics, Google Inc., Quantcast Corporation og Siteimprove.

Du kan lese mer om vår bruk av informasjonskapsler i retningslinjene for informasjonskapsler, som du finner her: retningslinjer for informasjonskapsler

4. Samtykke
Når du bruker vår nettside og våre sosiale medieplattformer, bruker og behandler vi noen ganger personopplysninger basert på ditt samtykke. Vær oppmerksom på at du når som helst kan trekke tilbake samtykket ditt ved å kontakte oss via kontaktinformasjonen under.

Å trekke tilbake ditt samtykke vil ikke påvirke lovligheten av behandling som er utført før tilbaketrekningen.

5. Sikkerhet
Vi er forpliktet til å behandle personopplysninger i samsvar med våre høye krav til kvalitet og integritet, inkludert nødvendige tekniske og organisatoriske sikkerhetstiltak. Vi endrer sikkerhetsprosedyrene våre kontinuerlig basert på de nyeste teknologiske utviklingene.

6. Dine rettigheter
Du har rett til å få tilgang til personopplysningene vi behandler om deg, men med visse lovbestemte unntak.

Videre har du rett til å motsette deg innsamling og videre behandling av dine personopplysninger. Du har også rett til få rettet dine personopplysninger og/eller å spørre oss om å begrense behandlingen av personopplysningene.

Hvis du ber om det, sletter vi personopplysningene vi har registrert om deg uten ugrunnet opphold, med mindre vi kan fortsette behandlingen på annet juridisk grunnlag, f.eks å etablere rettskrav eller hvis informasjonen er nødvendig for å svare på henvendelsen din.

Under visse omstendigheter har du rett til å motta personopplysningene vi har registrert i et strukturert, vanlig utbredt og maskinlesbart format samt å be oss om å overføre slike personopplysninger til en annen behandlingsansvarlig (dataportabilitet).

Hvis du kontakter oss for å utøve dine rettigheter, ber vi deg oppgi tilstrekkelig informasjon slik at vi kan behandle forespørselen din, inkludert fullt navn, e-postadresse og eventuelle arrangementer du har deltatt i, slik at vi kan identifisere deg og svare på forespørselen din. Vi vil svare på forespørselen din så snart som mulig, og ikke senere enn innen en måned. Hvis vi ikke klarer å svare innen en måned, vil vi sørge for å informere deg om dette.

Hvis du er uenig i måten vi behandler personopplysninger på eller formålene vi bruker personopplysningene til, er du velkommen til å kontakte oss. Hvis du tror Søstrene Grene behandler personopplysningene dine i strid med personvernforordningen (GDPR), kan du også sende inn en klage til det danske Datatilsynet. Du kan kontakte Datatilsynet via e-post: dt@datatilsynet.dk. (Datatilsynet, Borgergade 28, 5., DK-1300 Køben-havn K.)

Hvis du ønsker at vi skal oppdatere, korrigere eller slette personopplysningene vi har om deg, eller hvis du har spørsmål angående denne personvernerklæringen, er du velkommen til å kontakte oss:

Søstrene Grenes Import A/S
MVA.: 76220115
Marianne Thomsens Gade 1 C, 5.
DK-8000 Aarhus C
Telefon: + 45 87 34 38 10
E-post: Fyll ut skjemaet her

(Version 14.06.2018)